luni, 13 septembrie 2010

Colectia completa desene animate Barbie in limba romana


Barbie in the Nutcracker (Barbie in Spargatorul de nuci) (2001)

Barbie prinde viata intr-un mod magic, datorita uluitoarei animatii computerizate, in aceasta adaptare moderna a povestii clasice a lui E.T.A. Hoffmann. Basmul incepe atunci cand Barbie, care joaca rolul Clarei, primeste de la matusa ei preferata un minunat spargator de nuci, din lemn.

in aceasta noapte, in timp ce Clara doarme, Spargatorul de nuci se trezeste la viata pentru a-l alunga pe diabolicul Rege soarece, care a invadat camera Clarei. Fetita se trezeste si il ajuta pe Spargatorul de nuci, dar Regele soarece o micsoreaza cu ajutorul unei vraji.
Clara si Spargatorul de nuci pornesc intr-o aventura palpabila, in cautarea Printesei Zaharel, singura care poate rupe vraja Regelui soarece.

Povestea este infrumusetata de scene de dans spectaculoase, create de renumitul coregraf Peter Martins, pe muzica lui Ceaikovski. Miscarile reale ale dansatorilor de la Baletul din New York aduc frumusetea baletului pe micul ecran asa cum nu s-a mai vazut niciodata.

Barbie in Spargatorul de nuci ne arata ca daca esti bun, istet si curajos, orice este posibil...Barbie as Rapunzel (Barbie in Rapunzel) (2002)
Demult, tare demult, pe vremea când încã existau dragoni şi magie, trãia o fatã pe nume Rapunzel.
Avea cel mai minunat pãr din lume, dar nu şi o viaţã la fel de minunatã.

Ea era servitoarea unei vrãjitoare rele şi invidioase, Gothel, care o ţinea ascunsã în desişul pãdurii interzise, înconjuratã de un perete înalt de sticlã. Soarta lui Rapunzel se schimbã însã când descoperã pensula magicã. Aceasta o va însoţi într-o cãlãtorie în care fata va scãpa de toate supãrãrile, va aduce pacea între douã regate rivale, şi se va îndrãgosti de frumosul Prinţ Stefan. Rapunzel va reuşi toate acestea cu ajutorul lui Penelope, ultimul dragon furios.

Un uimitor film de animaţie pe computer, în care o veţi reîntâlni pe laureata la Oscar, Anjelica Huston, în rolul lui Gothel şi pe Cree Summer în rolul lui Penelope. Pe coloana sonorã a filmului se regãsesc piese interpretate de Samantha Mumba şi Orchestra Simfonicã din Londra.
Barbie în Rapunzel vã va arãta cã dragostea şi imaginaţia pot schimba lumea...

Barbie Pegasus (Barbie si al ei Pegasus inaripat) (2005)
Barbie îsi ia zborul în primul sãu basm original, "Barbie si al ei Pegasus Magic".

Printesa Annika (Barbie) descoperã aventura, atunci când se împrieteneste cu Brietta, un minunat cal înaripat, care o duce în frumosul Regat al Norilor.

Annika are numai trei zile la dispozitie sã scape de vraja lui Wenlock, un vrãjitor diabolic, care i-a transformat familia în stane de piatrã. În încercarea ei de a-l învinge pe Wenlock, Annika întâlneste noi prieteni si împreunã vor cãlãtori prin pãduri interzise, vor patina prin pesteri de gheatã si vor zbura deasupra norilor, pentru a construi o baghetã magicã de luminã.

Coloana sonorã include teme din Simfonia a 6-a, de Beethoven.
Zburati împreunã cu Barbie în cea mai uluitoare aventurã a sa!
Barbie Fairytopia Mermaidia (Barbie in regatul sirenelor) (2005)Urmeaz-o pe Elina in aventura sa sub apa in continuarea filmului Barbie in Fairytopia

In aceasta continuare a filmului Barbie in Fairytopia, Elina (interpretata de Barbie) merge in Mermaidia sa il salveze pe prietenul sau Nalu, printul merman. Nalu a fost rapit de sluga lui Laverna, al carui plan este sa se foloseasca de print pentru a face din Laverna cea mai puternica zana din Fairytopia - chiar mai puternica decat vrajitoarea. Numai Elina ar putea sa impiedice realizarea acestui plan dar ea nu poate face asta singura.

Ea are nevoie de ajutorul lui Nori, o sirena care nu are incredere in straini si care nu vrea sa aiba de-a face cu Elina. Sa castigi increderea lui Nori nu este un lucru usor, dar incercarea grea abia incepe. Pentru a-l salva pe Nalu, trebuie sa faca cel mai mare sacrificiu al vietii sale, sa-si piarda aripile.

Va putea ea sa faca acest sacrificiu, sau Fairytopia va cadea pentru totdeauna in mainile Lavernei?


Barbie as the Island Princess (Barbie - Printesa Insulei Magice) (2007)E timpul sa navigati impreuna cu Barbie in Printesa Insulei Magice, in acest film nou, plin de melodii noi.

Dupa ce a naufragiat pe o insula pe cand era inca o fetita, Rosella (Barbie) creste si invata sa cante impreuna cu o incantatoare familie de animale:
Sagi, un panda rosu, Azul paunul si puiul de elefant Tika. Dar cand printul Antonio descopera paradisul din insula lor, curiozitatea despre trecutul lui Rosella, face ca aceasta sa calatoreasca impreuna cu printul catre castelul lui.
In timp ce ea impreuna cu animalele exploreaza civilizatia, descopera un complot groaznic pus la cale pentru a prelua regatul.

Prin sfarsitul care iti ingheata inima, BARBIE in Printesa Insulei Magice va arata ca atunci cand sunteti ghidati de dragoste, se pot intampla miracole mai aproape decat va inchipuiti.
Barbie and the Diamond Castle (Barbie si Castelul de Diamant) (2008)Barbie si Teresa ne spun basmul despre Liana si Alexa, doua prietene foarte bune care impartasesc totul, inclusiv dragostea pentru muzica. intr-o buna zi, viata lor simpla se schimba cand primesc o oglinda fermecata si se imprietenesc cu fata care este prizoniera acesteia. Pentru a o salva pe noua lor prietena, Liana si Alexa pornesc spre Castelul de Diamant, intr-o calatorie periculoasa, care le va pune prietenia la grea incercare. Dar prin puterea cantecului si insotite de doi catelusi adorabili, fetele vor infrunta impreuna greutatile cu care se confrunta si vor invata ca prietenia este cea mai de pret comoara a lor.


Barbie Mariposa and Her Butterfly Fairy Friends (2007)Însoteste-o pe Barbie în aventura ei în lumea Zanelor Fluturasi. Mariposa este o zana careia îi place sa citeasca si sa viseze la lumea din Taramul Fluturilor, care este protejat de puterile magice ale Reginei. Dar dupa ce Regina este otravita de Henna, zana rea, puterile sale încep sa dispara una cate una. Acum totul depinde de Mariposa si de prietenii ei, care pornesc într-o calatorie pentru a descoperi antidotul care o salveaza pe Regina.Barbie as the Princess and the Pauper / Barbie in Printesa si sarmana croitoreasa (2004)La primul ei musical animat, cu sapte melodii originale, Barbie prinde viatã în aceastã repovestire modernã a clasicei false identitãti si a puterii prieteniei. Având la bazã povestea lui Mark Twain, Barbie în Printesa si sãrmana croitoreasã o prezintã pe Barbie în dublul rol al printesei si al tãrãncutei sãrace, douã fete ce seamãnã ca douã picãturi de apã!

Drumurile lor se încruciseazã atunci când printesa Anneliese e rãpitã, iar Erika, sosia sa, trebuie sã încerce s-o salveze. Se poate da Erika drept printesã, pentru a scãpa de diabolicul Preminger?

Si ce va face regele Dominick, care se îndrãgosteste de Erika crezând cã e Anneliese? În acest spectacol muzical magic, douã fete frumoase îndrãznesc sã-si urmeze visele si sã descopere cã destinul e scris într-un loc deosebit: în inimã!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu